Tuesday 19 February 2013

Long time no see!

Εν θα γράψω πολλά για να μεν σας πελλανω τζαι για να μεν βαρεθειτε να θκεβαζεται επειδή σιερουμε σαν το μωρό αμάν πιάνω κομεντ
Το λοιπόν. Είμαι Αγγλία. Εφια που Κύπρο έχει τρεις εφτομαες. Εδωκε μου η γιαγιά μου λια λεφτά, μεν φανταστείς αλλά μάνα μου την έκλεε που εφεφκα αλλά λαλει καλλυτερα να φιεις.
Καλλυτερα τζαι εγώ είπα γιαγιά..
Επια δκιο εφτομαες στον παστουρμα. Εν τελια. Σιερεται που ειμαι κοντά σιερουμαι που εν κοντά. Τώρα ήρτα στη θεία μου στο φημισμένο μπερμινχαμ ελπίζοντας να εβρω δουλειά τζαι σιγά σιγά να σταθώ.
Είμαι καλά είμαι Οκ.
Ηθελα τζαι εγώ να κάνω τον πικο αλλά όπως πάντα τέλια καθηστερημενη εμεινα έτσι. Εν πειράζει. Περκι γίνω πιο ινβολβντ νεξτ ταημ.
Είδα το περτικουδην τζαι τον ντρημερ τζαι εγυρησαμε με τον παστουρμα κάμποσο. Περιττό να πω ότι αρρώστησα του ΠΑΛΕ εκαμνα εμετους τζαι σιγά σιγά αρκεψα να τρώω κρέας. Περκι σασω γιατί επιαετε με χαλασμενη τζαι ελυξε η εγγύηση έχει 20 χρόνια σχεδόν, ήταν να σας πω να με δωκεται μέσα να πιατε άλλη.

Τεσπα. Ουλλα Οκ. Εκαμα τζαι τες αιτήσεις μου για πανεπηστιμοτζαι καρτερουμε απάντηση για να ξεκινήσω fresh δακατω Αγγλία τον Σεπτέμβρη. Παντρεφκεται τζαι η αρφη μου τον ιουνι τζαι νιώθω ασιημα που εν είμαι δίπλα της να την βοηθώ όπως πάντα με εβοηθουσε τζινη. Θέλω να της διοργανωσω το καλύτερο hen DAY in the whole world! Σιουρα μέρα σε σπα αρεσκει της πολλα.

Ωρα μου να ππεσω. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα τζαι να σας βρίσκει ουλους καλά τούτο το λεημ ποστ. Γεια 

4 comments:

  1. μανα μου σσιονονυφαδα μου!!!ευτυχως που εγραψες γιατι ειχα σε στη σκεψην μου τζιαι εφοουμουν.πολλα καλα εκαμες!ιδιως που εν να γραφτεις σχολειο.βημα με βημα ουλλα εν να παν καλα.φταννει να ξερεις τι θελεις τζιαι να το υποστηριξεις.αν χρειαστεις κατι να μου πεις.οτιδιποτε...οτι μπορω θα καμω...μεν αντραπεις τζιαι μεν φοασε.ατε στο επανιδειν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πανέμορφη ολογαλανη μου θάλασσα

      Delete
  2. οοοοοο φιλη χιονομαππα ποσο χαιρομε!!!
    ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΑΡΑΣΣΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΖΕ ΕΠΕΘΥΜΙΣΑ ΣΕ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :

    I LOVE YOU HONEY DEAR!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υποσχέθηκα ότι εννα ερτω τζαι εννα ερτω. Να κανονιστω τζαι εννα ερτω. Σαγαπω περτιτζιν

      Delete