Monday 25 February 2013

Πλουμισμα

Εξηπνησαμε μετά που μια μεγαααααλη μέρα τΖαι μανι μανι ηρτε η νύφη τζαι ο γαμπρός με τη συμπεθερα τζαι τα ξαδερφκια της νύφης να μετρήσουν τα λεφτά. Αμαναμου απληστία. Εκατσαν ουλλοι γύρω επιαν τζαι ένα τετράδιο τζαι αρκεψαν να μετρούν τζαι να γράφουν ονόματα τζαι ποσά έβαλε ο καθένας. Εγώ εσηκωστηκα τζαι επια να δω τηλεόραση.
Αλοπως έτσι γινισκεται σε κάθε γάμο αλλά ρε καρτερα λιο. Είμαι η μονη που φενεται απληστο τούτο; Εκατσε τζαι η άλλη μου η θεία τΖαι εκαμνε κομεντ στα ποσα λεφτά έβαλε ο καθένας! Α μα ο τάδε έβαλε τόσα!;
Εβαρεθηκα στην τηλεόραση, ήμουν τζαι Μονή μου τζαι επαγωσα μες τζινο το δωμάτιο, τζαι εφωναξε μου τΖαι η μαμά μου να πάω μαζί τους. Ήρτα.
Για τον καθένα ελαλουσαν τζαι κάτι, εγώ εκαμα τόσο κόπο να γράψω την κάρτα να τους δώσω τες ευχές μου τζαι ούτε και τζινα εν τα εδκεβαζαν. Αννιαν την κάρτα, εδκεβαζαν το όνομα εμετρουσαν τα λεφτά τζαι έγραφαν τα κάτω.
Ελαλουσαν θέμας, όταν παντρευτεί να του βάλετε τζαι εσείς τόσα. Ομαηγκοντ
Ενωμιζα ο γάμος εν χαρα.
Τεσπα.
Εχασαν τα λεφτα που τους κουμπάρους τζαι αγχωθηκαν. Ενώ ήδη εμετησαν 30 000 λίρες.
Ετελειωσαν τζαι λαλει η νύφη οι ρε εκουραστηκαμε. Τζαι λαλει ο άλλος, γιατί αν ειχε αλλά ήταν να παρετησης να μετράς; Οι α! Λαλει του.
  Ηβραν τη σακκουλα με τα λεφτά του κουμπαρκου. Εκαμαν μια χαρα!

Εφκαλαν 50 000 λίρες. Που 500 άτομα.
Ακουομαι πολλά κατζια; Συγνώμη.
Γεια 

2 comments:

  1. money money money must be funny!!!

    ReplyDelete
  2. Εν είσαι μόνη σου.
    Το ίδιο είπα τζιαι εγώ πριν κανα χρονο που επαντρέφτηκε ο αδερφός μου οπόταν μεν παραξενέφκεσαι. Παντού έτσι γίνεται..

    ReplyDelete