Friday 3 May 2013

Oh this is from This is from This is from Matilda

Καλησπερα απο την πατριδα.

ΕΝ ΠΗΡΑ!
28 βαθμοι μισιη μου. κατισιη μας τον αυγουστο. ετσι ασπρουλλουα που ειμαι εννα κρουσω παλε με εγκαυματα δευτερου βαθμου. ναι επαθα το τζαι τουτο. που τον ηλιο.

πως ηταν η εκπληξη;
ναι εν εκπληξη που ηταν. κανενας εν ηξερε. μονο η Λεμονια που ηταν να ερτει να με πιασει που το αεροδρομιο.
ηρτε επιασε με.. επεθυμησα την πολλα. επεθυμησα τους φιλους μου! να ειμαι μιτσια ξανα τζαι να πελλαριζουμε! εφωναζαμε μες το αεροδρομιο! εχει τζαιρο πολυυυυυ να την δω! σχεδον εξαμηνο.. ειμαστε φιλες που το σχολειο. πολλα καλες φιλες. η καλλυτερη μου φιλη μπορω να πω. βοηθα με πολλα. παντα της ηταν τζαμε.

τεσπα. επιασε με που λαλεις που το αεροδρομιο, τζαι ολοησια επιαμε κατω! εκατσαμε στο συνηθισμενο μπαρακι τζαι αρκεψαμε τες μπιρουες μας τζαι τα τσιγαρουθκια μας. εμοιριζε το καλοτζαιρι. ουλλοι με τα τελαντωτα τζαι τα κοντοπαντελονα! που τα τωρα! τζαι εγω ηρτα με την μακρια φανελλα μισιη μου τζαι το τζιν τζαι την κλατσα! οι μαναμου.

εφοουμουν να δω την πολη μου. εφοουμουν να δω την λαρνακα νεκρωμενη τζαι αλαγμενη. αλλαξε. τα κτιρια αλλα εχτιστηκαν αλλα εν κλειστα. μα ο κοσμος ηταν εξω. εν ξερω ισως επειδη ηταν η μερα σημερα. εννα δειξει.

εφερε με μετα σπιτι.
χτυπω το κουδουνι.
αννιει ο παπας μου.
εθωρεν με.
(εκοψα τζαι τα μαλλια μου κοντουθκια κοντουθκια τζαι εν με καταλαβε)

- χιονονιφαδα;
- ε πιος αλλος θελεις νανε ρε παπα ατε πιαε την βαλιτσα
εχαμογελασε. πολλα. μα εν εκαμε τιποτε αλλο ανοιξε την πορτα τζαι μπηκα μεσα.
ακουσε μας η μαμα μου τζαι φωναζει που το καθιστικο

- χιονονιφαδα;
- ε μαμα!
ερκεται τζαι η αρφη που εννα παντρεφτει
- εν το πιστεφκω!

αρεσε μου που εχαρηκε η μαμα μου τζαι η αρφη μου. ηρτε μετα τζαι ο μπρο που τους γυρους του τζαι εκαμε μου μιαν αγκαλια μα μπορει να μεν με ξανα-αγκαλιασε ετσι. τζαι εκατσε τζαι διπλα μου τζαι επιραζε με ελαλε μου για τα μαλλια μου τζαι εχαμογελαν.

ο πατερας..
- εν μου αρεσκουν οι εκπληξεις. γιατι εν μας ειπες οτι ηταν να ερτεις;
- να παω πισω καλο
- γιατι εν μας ειπες; προτιμω να ανυπομονω για κατι.
- οκ..

μαμα: - μεν τον ακουεις


εν ξερω τι να σου πω σε τουτο το θεμα φιλε αναγνωστη. η αληθκεια ποττε εν τζαι επιεναμε τα τζαι τελια με τον παπα μου, αλλα τουτο ενομιζα οτι ηταν επειδη εχει μου αδυναμια τζαι εγω εχω του αδυναμια.. εν ξερω.
επερασε κανενα μισαωρο.
πισω νορμαλ τα πραματα. η αρφη εππεσε, τζαι η μαμμα, ο παπας τηλεοραση τζαι ο αρφος ντιβιντι. τζαι εγω να περιπλανιουμαι στο σπιτι..

επεριμενα τα αλλιως τα πραματα να σου πω την αληθκεια. οτι ηταν να κατσουμε να μαχουμαστε ως το πρωι τζαι να ανοιξουμε την βαλιτσα τζαι ξερω γω παναιρκα. να μου πεις: εισασταν ποττε ετσι; νομιζω ειμασταν. εν θυμουμαι.. εν συγκρατημενοι. ουλλοι τους. μονο αμμαν ειμαι μακρια αγαπη μου τζαι αγαπω σε που το τηλεφωνο. μα εν θελω που το τηλεφωνο ρε κουμπαρε! τωρα που ειμαι δαμε.. βαρκουμε γενικα τα μουσκουρουθκια. η ζωη εν μιτσια. μεν χρονοτριβεις. απολαυσε, δημιουργα στιγμες που μονος σου εν χρειαζετε να περιμενεις να ερτουν στιγμες. οπως ο γαμος της αρφης. μεν σου πω ενναν τζαι τζινο ενα πολλα συγκρατημενο πραμα. ουφφου ρε φαμιλια τι αλλαξε; ειμασταν σπεσιαλ καποτε. τζαι εγω πως το βουννο εφκηκα ετσι; νιωθω τελια διαφορετικη δαμεσα..

τεσπα.
καθουμε μες το δωματιουι μου. εν μιτσι μα αρεσκει μου. πριν φιω εφια το κρεβατι τζαι ουλλα που μεσα τζαι εκαρφωσα ουλλους μου τους πινακες πας τους τοιχους τζαι αφηκα το γραφειο τζαι την βιβλιοθηκη. ναν καπως ο χωρος μου. εν ωραια.
ανοιξα ουλλα τα παραθυρα, η πολη κοιματε τζαι εγω καθουμε με ενα παγωμενο ποτηρι νερο τζαι παγακια τζαι γραφω.. ακουω τσακρες που τζαι που. χαλουν το μπαγκραουντ που εν ΑΛΤ - ΤΖΕΗ. τελια μπαντα. ακου την.

εν τζαι μελαγχωλω. εν με κοφτει να σου πω την αληθκεια. ηξερα το οτι εν τζαι ηταν ναν τιποτε. ειπα το θεμας τζαι της θειας, εν τζαι να κλαψει κανενας ουτε τιποτε, μετα που λιες ωρες ενναν το ιδιο παλε. μεν σου πω αλλο καμια θκιο μερες τζαι θα σσιλλοφαηθουμε με τον πατερα τζαι ο αρφος εννα μου πεξει πουσκια.

ανυπομονω να δω την αρφοτεχνη μου. εν το ξερει ακομα η μεγαλη η αρφη. ουτε η μιτσια. τζινη εννα δειξει πραγματικο συναισθημα. εν θα χωστει. εν θα συγκρατηθει.

εν ωραια η πατριδα. εκτιμας την αμαν εισαι μακρια. οι συνηθεις υποπτοι στο μπαρακι.. παλιοι φιλοι.. εν ωραιο συνασθημα.. να θωρεις ατομα που εν ακομα τζαμε, σταθερη αξια χεχ.. εν ωραιο να μεν εισαι αγνωστος μες τους αγνωστους.


για λιο τζαιρο ομως. ξερω εννα μου γυρισει σε λιο. αλλα εννα το ζησω ρε φιλε. θελω πολλα. εννα καμω την εφηβη τζαι ας 'τελιωνει' η εφηβεια μου σε 21 μερες. μια φιλη ειπε, εννεν το τελος τουτο. εν η αρκη.

ειναι η αρκη.

τι ωραια που μυριζει το καλοτζαιρι.. αγαπω τουτη τη μυρωθκια. αγαπω τες καλοκαιρινες νυχτες.. μουσικουα, κοντομανικα, ανεμελες συζητησεις τζαι φιλοι..

εν ομορφα..



3 comments:

  1. Καλωσόρισες κορού!! Οι πρώτες αντιδράσεις εν πάντα όλα τα λευτά..

    ReplyDelete
  2. Δεν θα πω καλωσόρισες γιατί έχει μέρες πια, απλά τώρα καταφέρνω να διαβάσω ποστς. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν αντιδρούν όλοι όπως φανταζόμαστε και περιμένουμε.
    ' η ζωη εν μιτσια. μεν χρονοτριβεις. απολαυσε, δημιουργα στιγμες που μονος σου εν χρειαζετε να περιμενεις να ερτουν στιγμες.' Άρεσε μου πάρα πολλά τούτο που έγραψες. Κράτα το και απόλαυσε εκείνες τις μικρές στιγμές, γιατί στο τέλος αυτές είναι που μένουν.
    Να περνάς και να είσαι καλά! :)

    ReplyDelete