Thursday 28 November 2013

χατταν που επαθαμε

ελυποθυμησα εχτες μες τη μεση της στρατας ρε κοπελλια. Εκαταλαβα το ότι εν ήμουν καλα τζαι επια γιατρό τζαι όπως περίμενα πάω στη γραμματέα τζαμε τζαι λαλω της αληθκεια εν ειμαι καλα νομίζω εννα λιποθυμίσω θέλω να ξαπλωσω. Οκ λαλει μου πιένε σπίτι. Λαλω εν με κοφτει εννα πάω σπίτι μου να ππεσω αφού δαμε φοβούνται τες ευθύνες. Πάω να ανοίξω την πόρτα άσπριζουν ουλλα τζαι ηβρα τα σκαλιά τζαι έκατσα. Εφκαλα τα ουλλα. Εδρωννα. Έμεινα με την φανελουα.
Λαλω εν γίνεται πρέπει να πάω εννα μείνω δαμε τζαι εν θα με προσέξει κανένας.
3 φορές εσηκωστηκα τζαι έξανα έκατσα πας τα σκαλιά 3 φορές. Σε κάποια φάση εκαταφερες τζαι έφτασα στην εξοπορτα τζαι έγηρα τζαμε χαμέ. Εν αναπνέω. Δροννω. Περνά κόσμος θωρει με τίποτε. Περνά μια κορουα με μπούρκα τζαι λαλω της συγνώμη που σε ενοχλώ εν θέλω λεφτα απλα θέλω λίη βοήθεια εν νιώθω πολλα καλα τζαι το κινητό μου εν πιάνει σήμα μπορείς να σου δωκω το τηλέφωνο μιας φίλης να της τηλεφωνήσεις μα με πάρει σπίτι; Φυσικά η καλαμαρου γραμμένη με έχει. Ειπα της κοπελλουας σιλια ευχαριστω τζαι λαλω της εννα πάω σιγά σιγά.

Φκενω ποθ την πόρτα τζαι κάμνω 3 βήματα μες το δρόμο. Βλέπω μια συμμαθήτρια μου που ίσως συγκατηκησουμε του χρόνου.
Φωνάζω το όνομα της βλέπει με τζαι βουρα πάνω μου.
Άνοιξα τα ματιά μου μετά τζαι είδα ένα σκουπιθκιαρη να στέκεται που πάνω μου τζαι να λαλει κατι για ασθενοφόρο της Γιεβας. Οι οι να χαρείς ειμαι καλα απλα ήθελα να αναπνευσω. Απλα παρμε σπίτι μου σε παρακαλώ Γιεβα μου.
Έβαλε μου τα ρούχα μου γιατί κόμμα ήμουν μισό τιτσιρι τζαι έπιασε με που το ένα μπράτσο τζινη τζαι που το άλλο μια φίλη της τζαι έφεραν με σπίτι σιγά σιγά. Εφκαλα τα ρούχα μου τζαι εμπηκα μες το κρεβάτι. Εκαμε μου τζαι κορνφλεηκς να φάω εφαα μια μπουκιά εν εκαταφερες παραπάνω.

Ηρτα μολις τωρα στο γιατρό περιμένω. Ειμαι καλύτερα, εχτές απλα έμεινα μες το κρεβάτι.

χαμηλη πιεση τζαι να κοψω το καπνισμα. μα τοσο πολλα;
η θεια που την ρωσσια εν βοηθα στην περιοδευσει της για αυτο θα πρεπει να αρκεψω παλε το χαππι τζαι μετα αν θελω να δωκιμασω το ιμπλαντ το οποιο ειναι ενα πραμα που μπενει που κατω που το δερμα σου. εχουμε προγραμματισμενο μπλαντ τεστ αυριο να τσεκαρουμε τζαι το σιδερο γιατι εν βοηθα η μικροανεμια..

συγνωμη για τες λεπτομεριες.
απλα ενιωσα τελια μονη μου. του στυλ οτι απλα εν ειχα καποιον τζαμε να με βοηθησει. εν θελω ουτε τη θεια να πιαω ουτε την μανα. η μανα εννα πριεται τι το θελεις το χαππι μπλα μπλα η θεια ισια ισια που με αφηνει τζαι μινισκω καθημερινες δαμε, παραπανω σαββατοκυριακα ερκεται τζαι πιανει με. αν μαθει οτι εφυρτηκα μες τη μεση του δρομου επιαν τζαι οι καθημερινες..

ετσι εννα νιωθουμε που εννα γερασουμε; αβοηθητοι:/


6 comments:

  1. Ούφφου, τούτα έλεα εχτές. Ένοιωθα ότι ήμουν μόνη μου που εσπούδαζα. Εφύρνουμουν μες στο ασανσέρ τζαι εβρίσκαν με οι ένοικοι επειδή εν εδούλεφκε το ασανσέρ άμα το καλούσαν στο ισόγειο.
    Πρόσεχε τον εαυτό σου. Τρώε καλά. Αυτά.

    ReplyDelete
  2. Είσαι σοβαρή τωρα;! Προσέχουμεν τον εαυτό μας!! (who am I to talk αλλά άτε!) Να πα στ' ανάθεμα σιορ το κάπνισμα αμα σε χαλά τόσο!!! Να ξεκουραστείς κ λλίο. Κοίτα, μεινίσκω μόνη μου τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος ούτε τους γείτονες ένηξερω. Καταλαβαίνω σε ένα σημείο τι λαλείς. Γνώρισε κόσμο, κάμε ότι μπορείς για να μεν είσαι μόνη σου. Αν μη τι άλλο κάποιος θα ενδιαφερτεί να σε γυ΄ρεψει αν μη κακό γίνει κάτι. Κ έχεις και τη θεία σου. Προσωπικά θα της το έλεα της θείας μου για να έσιει λλίο έννοια αλλά ποτέ της μάνας μου. Τούτο εξαρτάται και που τον άθρωπο.
    Πρόσεχε σε, σε παρακαλώ.

    ReplyDelete
  3. Μάνα μου κορούα μου!
    Να προσέχεις! Εντάξη;
    Οι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας και μπορεί να μας βοηθήσουν άμα χρειάζεται. Φρόντισε τον εαυτό σου , μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.
    Εντάξη;;;;;;;;;;
    Αγκαλίτσα!!!!!

    ReplyDelete
  4. Κόψε το ρε... Μια απόφαση είναι. Εγώ κάπνιζα τη μισή μου ζωή και το έκοψα έχει 2 μήνες και δεν πρόκειται να ξανακυλήσω. Θέλει μόνο λίγη πνευματική προετοιμασία.

    Με την καλάμαρού, που υποθέτω έγραψες και σχετικό ποστ πιο παλιά και αν είναι αυτή το αντίθετο θα έπρεπε να σου συμπεριφέρεται, να μεν ασχοληθείς ξανά. Που ξανά ακούστηκε ρε άνθρωπος άρρωστος στα ξένα να σε πιάνει τελ. και εσύ στα από αυτά σου. Πάμε καλά?!Μεθαύριο αν της τύχει τίποτα δηλ ποιος θα τη βουρήσει?

    Διάλεξε προσεκτικά τους φίλους και τις παρέες σου και πρόσεχε τον εαυτό σου.

    Περαστικά!

    ReplyDelete
  5. Εν πολλά σωστά που λλέει η Αντι μόκο πιο πάνω. Γνώρισε κόσμο, μεν είσαι μόνη σου, τζαι πε το της θείας σου. Παρά να ξανανιώσεις τόσο αβοήθητη, καλύτερα ας σαλαβατούν η θεία σου τζαι η μάμμα σου. Τζαι κόψε το το εβλοημένον το παλιοκάπνισμαν!!! Φρόντιζε τον εαυτό σου, έναν τον έσιεις. Χ

    ReplyDelete
  6. ουφφουυυυυυ..........εστειλα σου μεηλ.

    ReplyDelete