Friday 12 August 2016

Job Hunting Day 3

Ειχα πακκεταρει τα πραματουθκια μου τζαι εμπηκα μες το αεροπλανο - αφου εκαμα 4 εβδομαδες διακοπουλες στην πατριδα και αφου ο αγαπητος μου φαδα ειπε μου κανει εν θα σου δωκω μπακκιραν τζαι που εν θα εβρω δουλεια στο λονδινο να πακκεταρω να παω πισω τζαι να δουλεψω μαζι του να του καμνω τα γραφειακα.  Που εν πολλα καλα, αλλα εν εσπουδασα τοσο τζαιρο για να παω να καμνω κατι εντελως αλλο πραμα.  επισης, δεν θελω να καμω μια δουλεια επειδη απειλεις με.

Που λαλεις.. Εφτασα Αγγλια Δευτερα βραδυ μετα που σχεδον 2 ωρες καθυστερηση - 45 λεπτα απο Λαρνακα Αθηνα τζαι ισια που εφτασα την επομενη μου πτηση που εφεφκε η ωρα 19:00 τζαι εμενα το αεροπλανο μου εκατσε 18:40. Εβουρισα εμπηκα μες το γκεητ τζαι φκαλλουν ανακοινωση μιση ωρα καθυστερηση απο Αθηνα Λονδινο. Τελικα εγινηκε 20:00 να φιουμε.

Τεσπα, εν εχαλαστηκα εμεινα θετικη τζαι εφτασα το βραδακι της Δευτερας σε ενα δροσερο γεματο ζωη τζαι φωτα Λονδινο.

Τριτη πρωι πρωι ξυπνησα φρεκια, ουλλο ενεργεια τζαι θετικη σκεψη οτι εννα πετυχω τζινο που θελω τζαι εννα εβρω δουλεια εννα νικοιασουμε με το μαγειρα τζαι εννα ειμαστε πολλα χαρουμενοι.

Ημουν θετικη οτι ηταν να εμπενα σε μια ρωη, να εφκαλα προς το ζην, να επληρωνα το νοικι μου, τις μεταφορες μου το φαγητο μου, να μεν εχρειαζουμουν με μανα με τζιρη, επιτελους οτι η ζωη μου εν στα σιερκα μου τζαι οτι ειμαι οκ για να παρω καποιες αποφασεις.

Εστειλα 10 αιτησεις, επια τζαι για τρεξιμο, ουλλα καλα ωραια. Η πρωτη μερα ηταν τελια. Ενιωθα fulfilled and accomplished for some reason.

Φτανω σημερα στην τριτη μερα του Job Hunting μετα που περιπου ηδη 4 απορρηψεις, 2 απο τις οποιες ηταν το ΤΕΣΚΟ ασπουμε! Οι γκαλερυ εχουν ενα συστημα θελουν πτυχειο τζαι ενα χρονο εμπειρας τζαι να τους δουλεφκεις δωρεαν! μα γιατι ρε φιλε! αφου εσπουδασα, τζαι εχω τζαι 1 χρονο εμπειριας! πληρωσμε!

ειμαι κουρασμενη, απογοητευμενη. θελω απλα να εβρω μια δουλεια. αληθκεια σου λαλω.
καμνω κατι λαθος; σκεφτουμε, πρεπει να καμω Μαστερ; εν εχω τιποτε λεφτα για μαστερ.
εχω στη παντα 700 λιρες απο τις οποιες 150 θα φυγουν την ερχομενη εβδομαδα για να πληρωσω την γκαλερυ στην οποια θα καμω εκθεση τελος του μηνα, τζαι ακομα εν εκατσα να υπολογισω τα printing costs!

ο μαγειρας ειπε μου μπορω να μεινω μαζι του και το συγκατικο του ωσπου να εβρω δουλεια τζαι μετα να αρχισω σιγα σιγα να πληρωνω λιο νοικι, αλλα νιωθω τοσο αχρηστοι.
φεφκουν που σπιτι παν δουλεια τζαι εγω ειμαι σπιτι πας σε ενα κοπιουτερ τζαι στελλω αιτησεις.

ενας φιλος ειπε μου να φκω στο δρομο τζαι να αρχιζω να διω ΣΙΒΙ στο χερι - ο μαγειρας λαλει μου οτι ο στοχος μου τωρα πρεπει να εβρω δουλεια που ειναι στον κλαδο μου τζαι τα καφε και τα εστιατορια τζαι το τεσκο ειναι οι τελευταια μου επιλογη.

η μαμα μου πιαννει με καθε μερα που την τριτη τζαι ρωτα με αν ηβρα δουλεια τζαι οτι εφιλαξε καποια λεφτα αν χρειαστω να μεν ακουω τι λαλει ο παπας μου τζαι εννα με βοηθησει.

εξω εχει ενα πανεμορφο ηλιο αλλα εν εχω ορεξη να φκω.

εν ετσι η ζωη του καθε 23χρονου; ειμαι νορμαλ; τα συναισθηματα που νιωθω νιωθουν τα τζαλλοι;
ξερω οτι πιαννει με χειμερινη καταθλιψη αλλα τωρα εν παρα πολλα νωρις για να αρχισει!
εκαμα μαλακια που εφια; επρεπε να μεινω κυπρο σπιτι της μαμας μου τζαι του παπα μου να με πιεζουν να παω εκκλησια τζαι να αρχισω να δουλεβω στο γραφειο τζαι να πιαννω 600 ευρω τζαι να μεν εχω κατι που να μου ανηκει; 

2 comments:

  1. ούλλοι μια από τα ίδια περνούν. που τες φίλες μου που εσπουδάσαν κάτι σχετικό με εσένα καμιά εν έμεινε Λονδίνο (ούτε καν Αγγλία) να δουλέψει. Ήρταν πίσω και είτε εδουλέψαν σε οικογενειακές (κάπως σχετικές) δουλειές, ή εκάμαν ένα diversification και ψιλοδουλεύκουν σε συνδυασμό με ό,τι πάθος τους φκει σε δουλειά, ή επήρωσε ο παπάς (και πληρώνει ο παπάς) για να κάμουν δουλειά δική τους.
    Έννα ψάξεις για δουλειά στον κλάδο σου, αλλά αν στο μεταξύ έβρεις κάτι άλλο για να μεν νιώθεις μη παραγωγική, έννα το κάμεις και να ψάχνεις στο μεταξύ για κάτι άλλο.

    ReplyDelete
  2. Μέχρι στιγμής, η δουλειά της σερβιτόρας (στην Κύπρο) ήταν η μόνη που με έκανε οικονομικά ανεξάρτητη και ήταν ταυτόχρονα μεγάλο "σχολείο".
    Μην απορρίπτεις προσωρινές λύσεις γιατί, πού ξέρεις, μέσω αυτών μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που να μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που θες :)

    ReplyDelete