Monday 1 October 2012

the skies will clear my darling

back from a 4 day trip to cy. τζαι παραδεχουμε το επεθυμησα τους τζικατω, μα οταν ηρτα πισω  ειπα home sweet home..

3 μηνες, μπηκαμε στον τεταρτο τζαι ο πανικος ακομα επικρατει..
η Β, τζινη που εμινησκε μαζι μας - εν ξερω αν ειπα στα ποστς μου - παντως ειχαμε προβλημα. τεραστιο προβλημα.. εν εχω πολλη ορεξη να λαλω τες φασεις αλλα αληθκεια 3 μηνες ηταν μαρτυριο. τεσπα. εσηκωστηκε τζαι εφιε ετσι χωρις να μας πει τιποτε εμας τες υπολοιπες 4 συγκατικους, τζαι τωρα γυρεφκουμε αλλη roomate. η σπιτονυκοτζιρα φυσικα και δεν θελει ιταλιδα! επειδη η ιταλιδα εννα αναγνωριζει τες παραποθκιες που μας καμνει τουτη τζαι εν θελει φοατε. εβαλαμε ποστ πας την βιβλιοφατσα στην ιστοσελιδα της σχολης τζαι απαντισε μας μια ιταλιδα ηρτε τωρα το μεσημερι τζαι μιλησαμε. φενετε οκ. μετα τηλεφωνα η σπιτονυκοτζιρα - βασικα φωναζει μου η Ν τζαι λαλει μου "Χιονονυφαδα ελα γληορα θελει σε η Αννα στο τηλεφωνο." πιανω το, μπιει μου κατι παουρκες ηθελα να κλεω! "γιατι εν απαντας το τηλεφωνο σου; τι θελεις να σου στελω μηνυματα η να σε πιανω τηλεφωνο για να μου απαντας;" "εν το ακουα το τηλεφωνο μου ημουν στην κουζινα" γραφει με - "πε μου τι θελεις να καμω για να μου το απαντας! ΤΩΡΑ!" τεσπα λαλει μου ηβρε μια ισπανιδα για να μινισκει μαζι μας τζαι εννα μας την φερει να την δουμε για να μινισκει δαμε. χωρις καν να αποφασισουμε εμεις. προσωπικα θελω την ιταλιδα επειδη εννα μας βοηθησει ξερει πιο πολλα πραματα.
....

ειδα μια αγγελεια για μια καμαρη που ενοικιαζεται 350 ευρω, 200 ευρω πιο λλια απο οτι διω.

θελω να φιω..

οι εξετασεις φυσικα ξανα αλλαξαν ημερομινια. ηταν ναταν σημερα τζαι τελικα εν την τεταρτη. εν θα ταλεπωρουμουν να ερτω αρον αρον πισω τζαι εν θα επληρωνα 260 ευρω για να ερτω με cyprus airways. εν ξερω αν ειμαι ετοιμη. πρεπει να καμω λιη εξασκιση μα εν εχω ορεξη! εν σαννα τζαι εν θελω να περασω. ουφφου τι θελω!?

απλα θελω να μεινω μες το κρεβατι τζαι να μεν ξαναφκω τζαι να τζιμουμε ουλλη μερα τζαι να ονειρεφκουμε πραματα που με καμνουν χαρουμενη. εν θελω να αννοιω τα μαθκια μου τζαι να θωρω τουτα ουλλα τα σκατα που ηρτα τζαι μπιχτηκα...πνιει με το αδικο τζαι το παραπονο που εν μπορω να παω σπιτι των φιλων μου τζαι να τους μιλησω τζαι για να μιλισω με τον παστουρμα μου 5 λεπτα πρεπει να φαω 10ευρω καρτα! να μεν μπορω να πω τον πονο μου την ωρα που τον νιωθω επειδη εν εχω καρτα! τζαι να περιμενω παρηορκα που τον μπογκερ που τελευταια εν ο φιλος μου.. θελω να μπορω να πιαω το αυτοκινητο τζαι α παω κιτι να ξαπλωσω πας τζιντον καναπε.... να εχω καπιον να με πιαει αγκαλια τζαι να μου πει ουλα εννα παν καλα ειμαι δαμε.. ή να μεν μου πει τιποτε. απλα να ξερω οτι εν τζαμε να νιωθω... μονο να με θωρουν με λυπηση δαμεσα ξερουν.. πιου να μιλησω?! να παω στες συγκατικες μου κλαμενη τζαι να τους πω τις σκεψεις μου?! εν θα με καταλαβουν, εν θα προσπαθησουν καν να με καταλαβουν! εννα πουν ωραια εν αδυναμη σιουρα εννα την νικησουμε. επειδη ετσι παει. τρωει ο ενας τον αλλο. η αδυναμια του ενος γινεται η δυναμη του αλλου.



ξυπνησα νωρις το πρωι που εναν εφιαλτη.. τζαι εμεινα μες το κρεβατι αφηκα τα παραθυρα ουλλα κλειστα, αρεσκει μου σκοτεινα. τζαι εσερφαρα λιο εφημεριδες τζαι ετσι. μετα ειδα τουτη την κορουα που το φετινο εξφακτορ της αγγλιας. αρεσκει μου να τους θωρω, τα ταλεντα τους..
τζαι μετα τουτη η κορουα ετραγουδησε τουτο το τραγουδι, δικο της τραγουδι. τζαι απλα εμπηξα τα κλαματα τζαι ακουα του τζαι εξανακουα το... επαρηγορησε με λιο. ξερω ακουετε πολλα κιτσ τζαι ετσι φαση, εν μου τζιζουν ουλλα τα τραγουδια μα τουτο εν ξερω. ετζισε μου ακριβως τζαμε.

ακριβως τζαμε....









1 comment:

  1. Εν θα ήταν πολλά κούλ αν απλα επουτσάρισκες τους ούλους τζε επίενες να μέινης σε τζίντο δωμάτιο τζε κανεί? :Ρ
    Αλλα σκέφτου πόσο lonely εν να είσαι τζαμε :/
    Επείσεις το τραγούδι ειναι αρκετά ωραίο.

    ReplyDelete