Monday 31 December 2012

εμπολεμη ζωνη

τα ποστ της σημερινης, ειναι για τον καινουριο χρονο, πως ηταν ο περασμενος τζαι τη περιμενουμε που τον καινουριο. το δικο μου ποστ εν για εχτες.

εμαλωσαμε για τελευταια φορα με τους γονεις μου. το σσινιν εκοπηκεν που λαλουμε. εσπασε η πετρα. το παναιρι ετελιωσε.
 επιασα τα πραματα μου τζαι επια να μεινω στη γιαγια μου τζαι μαλλον ενα μινισκω τζαμε ωσπου να φυω που κυπρο δηλαδη σε κανενα δκιο μηνες. μεταναστευω στην αγγλια για τα καλα, εν θα ξαναερτω πισω κυπρο.

εν θυμουμαι καν τον λογο. ηταν παντα ο ιδιος. παντα ο ιδιος. τα αλλα τα μωρα τους εν υλαρα εν ετσι εν αλλοσπως, εγω. αντιδραστικη. λαλω τζινο που σκεφτομαι. αναζητω. ειπε μου σε μια φαση ο παπας μου εγω φτεω που εφια που την ιταλια, εγω φτεω που παντα μαλωνω, εγω φτεω που εν καταφερνω κατι.

τεσπα.
μολις επια σπιτι της γιαγιας μου κλαμενη, μολις με ειδε. εκαταλαβε. τζαι εμπηξε ενα κλαμα, εμοιρολογουσε με. ηταν σαννα τζαι επεθανα. σαννα τζαι ηρτε ενα κακο στην οικογενεια.. ηταν το κλαμα που ακουω στες κηδειες. "μαααναμου το μωροοο μουυ μαναα μου κακο που μας ηβρεεε" με τον τονο τζαι τον ρυθμο τζαι το frequency, αληθκεια του μοιρολογιου.  τζαι ετσι ηταν. σαννα τζαι επεθανα. εχτες εφα την χαριστικη βολη που τους γονεις μου. που τον παπα μου βασικα. η μαμα μου εκλεε τζαι σσιζετουν να με σωσει αλλα εν επροσπαθουσε αρκετα. φοατε τον. ειπα τους κανει να γινετε η ιδια κουβεντα παντα. να προχωρησουμε στις ζωες μας. μακρια.

ειπε μου η γιαγια μου εννα μου κλεισει τα εισητηρια τζαι εννα φιω χωρις να δω πισω. νιωθω οτι επιαμε 40-50 χρονια πισω. που οι θειοι μας 14-15 χρονων εμεταναστευκαν για να εβρουν δουλεια τζαι αλλη ζωη. αφηναν τους γονιους τους για να ξεκινισουν που το μηδεν.

προσπαθω να τα γραφω ωραια τζαι ποιητικα για να με πουν καλη μπλογκερ αλλα εν τα καταφερνω. ειδικα σε τουτο το ποστ.

να μπω λιο στο κλιμα της πρωτοχρονιας; ελπιζω το 2013 να μας βρει ολους μας υγιεις, χαρουμενους τζαι δυνατους αρκετα για να δουμε μπροστα τζαι οι πισω.

χαχα ακουομαι καπως εννε; τεσπα.

χαβ ε λαβλι ντεη σημερα συμπλογκερς μου, νεα μερα αυριο, καινουριος χρονος, καινουρια ζωη.


2 comments:

  1. κορη...μαραζωνω πολλα. ουφφου τζε φεφκω αυριο! υπομονη! εν ξερω τι να πω.

    αγαπω σε πολλα...οτι θελεις ειμαι διπλα σου. ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ!

    ReplyDelete
  2. Σου εύχομαι το 2013 να βρεις ενα δρομο που θα σε οδηγήσει καπου που σε κάμνει εσένα να νοιωθεις καλα. Αμαν εσυ εισαι καλά με τον εαυτό σου τζαι αληθινή τοτε θα εν τζαι η ζωή σου καλα.

    Καλή χρονια τζαι αφου το θέλεις τζαι θα το προσπαθήσεις, τοτε ολα θα παν καλα, αρκεί να το πιστέψεις εσυ! :)))

    ReplyDelete