Tuesday 8 January 2013

πελλος ετζιμηθην πελλον οραμαν ειδεν

ειδα ενα πολλα messed up ονειρο. ειδα τον χιτλερ.
οτι εζουσα στη χιτλερικη γερμανια το 30 μολις εγινικε ο χιτλερ chancellor, τζαι εγω επιενα σχολειο.

εκαθουμασταν πας σε ενα ξυλινο τραπεζι τζαι εμαχουμασταν ουλλοι οι μαθητες τζαι επρεπε να γραψουμε εκθεση για το ποσο ωραια ειναι η γερμανια τζαι μπλα μπλα. τζαι εγω εγραφα τες αληθκειες. η θεια μου (ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ γουατ δα φακ;;;) ηταν η δασκαλα μας. καταλαβω το γιατι. επειδη εν αγχωδης τιποτος τζαι αγχωνεται για το τι εννα πουν οι αλλοι τζαι καμνουν την οτι θελουν, ετσι ηταν η δασκαλα μας τζινη που θα εκαμνε τουρ του χιτλερ που ηταν να ερκετουν στο σχολειο μας να δει τες εκθεσεις μας τζαι μετα να τον παρει γυρω του χωρκου μας για να δει αν ειμαστε η Αρυα Φυλη αν τα δοντια μας εν καλα μπλα μπλα.

πριν ερτει η ωρα να ερτει ο τυραννος, επια στην τουαλετα, επονουσαν με τα δοντια μου ενομιζα οτι ηταν να πεσουν τζαι περνα ενας τζαι λαλει μου τραβα τα εν φυσιολογικο αλλασεις δοντια (σαν το χαμελεοντα που αλλασει δερμα;) τραβω τα τζαι εφκικαν κατι διαφανες σαν τα καπς (; εν χερω οδοντιατρικη ορολογια) αλλα εφκικαν κατι διαφανες στη μορφη δοντιων, τζαι που κατω ηταν τα καινουρια μου δοντια τζαι εγυαλιζαν τζαι ηταν κατασπρα οπως τα ηθελε ο χιτλερ.

επια στην ταξη τζαι εσυνεχισα τζαι μαχουμουν στο ημερολογιο. ηρτε η ωρα να σχολασουμε τζαι να ερτει ο χιτλερ να επισκεφτει το σχολειο μας που ηταν σε μια εκκλησια τελικα. εφυαν ουλλοι. εν ξερω γιατι εμεινα τελευταια. λαλει μου η θεια μου μπραβο χιονονιφαδα μου εμεινες να με βοηθησεις στην ξεναγηση; εγω εμεινα για να κλεψω πισω το βιβλιο μου γιατι αν εθωρε ο χιτλερ τι εγραφα μεσα ηταν να με στειλει στα concentration camps να πεθανω, 10 χρονων μωρο. ναι ημουν στο δημοτικο στο ονειρο μου.

ηρτε. επροσπαθησα να χωστω ποτζι ποδα. εκαταφερα τζαι επιασα τζαι το βιβλιο μου. καμνω πως παω να φιω οτι επια τουαλετα μισι μου τζαι για αυτο εμεινα τελευταια να σχολασω, λαλω γεια σας και καλη σας μερα  - στο μεταξυ η δασκαλα εκλειδωσε τες πορτες τζαι λαλει μου ελα να σου ξεκλειδωσω να φιεις. ευχαριστω λαλω. βαλλει το κλειδι μεσα πεζει ενας συναγερμος τζαι κλειδωνουμαστε τελια. τζαι μινισκω τζαμε εγω, η δασκαλα η φατσα της θειας μου, τζαι ο χιτλερ. με το μουστατζι του να με θωρει μες τα μαθκια. τζαι να παρατηρει ουλλα τα πραματα να δει αν ειμαστε καλοι γερμανοι, τελιοι γερμανοι.

κατα καλη μας τυχη ηταν ο επιστατης τζαι εκαθαριζε εξω την αυλη τζαι ανοιξε την πορτα για να καθαρισει τζαι μεσα. τζαι εγελασαν σε τουτο το μικρο 'αστειο' περιστατικο που εγινικε ο επιστατης ο χιτλερ τζαι η δασκαλα τζαι εφκικαμε εξω. εγω με την βαλιτσουα μου τζαι το βιβλιο καλα κρυμμενο επια το δρομο για σπιτι. ερκουνταν μαζι μου. επροσπαθουσαμε να διασταβρωσουμε το δρομο, τζαι εβουρουσαν τα παλιο-αυτοκινητα τζαι ηταν να μας πατισουν τζαι φωναζει ο χιτλερ: σιγα τα δοντια σας!! η δασκαλα ηταν καπως μας συγχωρειται πλα πλα, εγω εσιεσα πανω μου. εκατσα τζαι εθωρουν τον.

εκαταφεραμε τζαι διασταβρωσαμε τζαι επερπατουσαμε που τον μπακαλλη τζαι εξω ειχε τα ψυγεια, με φαταστεις τα σημερινα ψυγεια. ηταν ενα μιτσι. τζαι ειχε τα γαλατα. τζαι το γαλα ποξω εγραφε, "για τους θεους" τζαι ηταν το μονο γαλα που δικεουμασταν να πινουμε επειδη ηταν να μας καμει τελιους γερμανους.

οπως επερπατουσαμε τζαι εξεναγουσε η δασκαλα τζαι εγω επροσπαθουν να παω σπιτι, λαλει μου στο αυτι η δασκαλα, εν καλα να ερτουμε σπιτι σου να δει πως ζουμε τζαι τι τρωμε τζαι τι καμνουμε στην καθημερινοτητα μας. εν οκ;

οπως μου το ειπε εμπηκε η μουσικουα του χιτσκοκ που κρατα το μασιερι τζαι εππιριλλωσαν τα μαθκια μου. 10 χρονο! πως μπορω να σωσω την οικογενεια μου τζαι τον λαο μου που τουτο το τερας;


εξυπνησα. μες το αγχος. εν με κανουν τα αλλα ουλλα 

11 comments:

  1. χαχαχαχχα Εσύ, σε χριστιανικό σχολείο, ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ! Εσύ χρυσό μου είσαι γεννημένη για μεγάλα πράματα! Πολλά σημαδιακό όνειρο πάντως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. περιπεζεις με ρε; θα πιω ενα ρεντ μπουλ και θα ερτω να πετισω που πανω σου και θα σου συρω τσιλλαρκαν. μμουα

      Delete
  2. Ο_ο the title says it all. ειδες κανενα αργο εψες;

    ReplyDelete
    Replies
    1. thats the thing! εν ειδα τιποτε. ημουν αρρωστη στο κρεβατι τζαι επεζα ουνο τζαι μπιριμπα τζαι μετα εππεσα να τζιμιθω τζαι εγινικε τουτο.

      Delete
    2. που πουτε παιζεις μπιριμπα εσυ;;;

      Delete
  3. :o εν με ξέρεις καλααα

    ReplyDelete
  4. ασεν καλα ο περτικος που της εμαθε μπιριμπα...

    για το ονειρο τωρα... Περαν του αστειου, επειδη ξερω τι γινισκετε σπιτι σου, εσιει πολλα νοηματα μεσα. Εκαταλαβες τι σου λαλω? Πρωτα πρωτα δειχνει ποσο ανασφαλης εισαι κορη μου! ουφφου ποσες φορες να σου τα πω?

    take care, i miss you...! xxx

    ReplyDelete
  5. http://www.oneirokriths-oneira.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1/

    δε το τουτο..εν τα πιστεφκω εγω τουτα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περτιτζην μου όσο σε έχω εσένα εν φοουμ

      Delete
    2. Φοβούμαι τιποτε

      Delete
  6. Τα ασπρα δοντια εν καλο λαλει...

    ReplyDelete