Friday 27 September 2013

Creative identities

Πελλαμος πρώτη εβδομάδα. Με την έννοια ότι επιεννα τριφτη! Ακόμα εν αρκεψαμε τζαι αγχώθηκα λιο για τούτο το θέμα, ότι ενναν κάμποση δουλεια, αλλα ειμαι πολλα χαρούμενη.

Οι καθηγητές εν τελιοι, έχουν μια βίδα.. Μα έτσι βίδα λαλεις true artists.
Ήδη είχα ένα πρότζεκτ να δωκω για την Πέμπτη τζαι τωρα έχω άλλο για την άλλη βδομάδα..

Σήμερα είχαμε ένα lecture για τα μαθήματα που θα έχουμε κάθε δυο παρασκευές νομίζω που ονομάζεται PDP- personal development planning
 Ήταν μια πολλα inspiring  ομιλία τζαι καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ένιωθα έτοιμη τζαι ότι, δαμε ανήκω. Μες τούτα τα 'messed up' not so normal αρτιστικα μιαλα.

Πριν μα πω για την ομιλία να πω για τες ματσουτζιες μου;
Ωραία πρώτη μετά.. ΕΝ ΕΧΕΙ πιο clumsy καχτο άνθρωπο.
Ξυπνώ πρωί πρωί τζαι νιώθω έτοιμη. Πάω στο κτίριο τον αρτς τζαι περιμένω. Μπενουν στις τάξεις τους οι μαθητές της μουσικής του θεάτρου τζαι ξερω γω τζαι μεινισκω τζαμε τζαι στεκουμαι στην είσοδο. Λαλει μου μια καθηγητριΑ, τι μάθημα είσαι, λαλω της illustration and graphics με μια περηφάνεια τζαι ύφος στυλ: εξιασατε με εμένα.. Τζαι λαλει μου oh honey you're in the wrong building.

Bam bam baaammmmm

Ok great.. Where do I go?
Εξήγησε μου η καλή κοπέλα τζαι επια. Προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα αλλα εν έπιασα ακόμα την student ID μου άρα απλα περενω να ερτει κάποιος να ανοίξει. Έρκεται ένα τσούρμο κόσμος αννοιουν την πόρτα τζαι εν ξερω τη έπαθαν τα ποθκια μου τζαι τα σιερκα μου, αρκεφκαν έπεφταν μου πραματα καθώς επερπατουσαμε να μπούμε μέσα τζαι φανταστούμε μια μάντρα ανθρώπων τζαι εγω να σιηφκω τζαι να λαλω ουπς συγνώμη συγνώμη τζαι μετά αρκεψα τζαι επαρκούν τους ΟΥΛΛΟΥΣ!!!
Τη νύχτα σαν εκαθουμασταν στη κουζίνα με τον chinezo τον συγκάτοικο μου που πλέον θα τον λαλουμε Τony γιατί καμνουμε πολλή παρέα, εκαθουμασταν που λαλεις μες την κουζίνα τζαι θεωρούμε που το απέναντι κτίριο στον ίδιο όροφο με μας τζαι ίδια κουζίνα να καμνουν πάρτυ. Φωνάζουν μας ελάτε! Ατε λαλω του πάμε να δούμε.
Πάω. Γνωρίζω μια κορουα.
Hi what course are you on? λαλω της
Illustration and graphics. You?
Same here!
Oh wait.. Are you the girl that stepped on everybody including me?
Ehm yeah that was me I'm so sorry.
Oh ok

Τζαι μετά εν μου ξαναμιλήσε!
Ούτε κάν σου μάθημα μετά που την εθωρουν κάθεμερα τζαι έχερετουσα την!

Άλλη  φάση. Εχτές το πρωί πάω να φκω που την  reception του accomodation  μου τζαι ΠΑΛΕ ένα τσούρμο άτομα, εγω πρώτη, πάω να πάτησε του κουμπί για να ξεκλειδώσει η πόρτα ακούω ένα ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιονκκκκκκκ You have contacted the security. Please wait while you're bla bla bla τζαι ουλλοι να γυρίζουν πάνω μου τζαι να με θωρουν τζαι να γελούν!
Ε γυρίζω τζαι εγω τζαι λαλω τους : it's so that you don't forget me!

Απλα θέλω να πω και που το σημερινό μάθημα. Είπε μας ότι γίνεται να έχουμε ένα μπλκογκ η ένα τετράδιο  να γράφουμε τζαι να ζωγραφίζουμε μέσα πραματα που την ημέρα μας  πραματα μικρά που περνούν απαρατήρητα. Ερωτήσει μας αν θυμούμαστε τίποτε που επερπατουσαμε να πάμε μάθημα το πρωί, αν είδαμε κατι.. Εν είδα τίποτε εθωρουν χαμέ να μεν πάτησε κανένα εμετό όπως προχτές.ετα που εφεφκα ένιωθα αλλιώς. Τζαι λαλω ειμαι δαμε. Εννα θωρώ πάνω.

Είδα μια κορουα που εκαμνε promotion dominos με ολόκληρη κατασκευή πάνω της σαν το  stand να φυσά αέρας τζαι να της πέρνει ουλλααασα της τα φυλλάδια τζαι μα Βούρα με την κατασκευή να σιηφκει να τα πιαει

Είδα ένα ζεφκαρουι μπροστά μου να διασταυρώνει το δρόμο, ( τη φάση που εμένα ήταν να με πατήσει αυτοκίνητο ) να κρατούν σιερουι τζαι μετά να της το φίλα..
Είδα την καρδιά μου να καμνει μπουμ μπουμ τζαι να μου λαλει λυπεί μου ο μάγειρας μου.

Είδα εναν κκελι μαυρη να παει να  φκαλει κατι που την μπουγκα του τζαι να του πέφτει μια μοβ κάρτα.

Είδα αλλα 10 άτομα να το βλέπουν τούτο τζαι να μεν παενουν να του το πουν.

Είδα με εμένα να νοιάζεται αλλα να μεν τον προλαβαίνει . Είδα με εμένα να σκέφτομαι ότι αν εκαμνα καλή πράξη ήταν να
Μου ερτει πίσω.


Είδα ακόμα ένα πίτσαδορο να χορεύει στη μουσική με την κατασκευή πάνω του.

Είδα με εμένα να Μπενω μες το τραινο για να πάω στην ξαδέρφη να καμω μπεημπυ σιττινγκ τζαι μα κατεβαίνω σπίτι τζαι να σημηδητοποιω ότι έχασα τα κλειθκια του σπιθκιου μου. Επια να φκαλω το τηλέφωνο που την μπουγκα μου τζαι πρέπει να μου έπεσε κάπου μες το τραινο. Έπρεπε να βουρησω να τον προλάβω να ου πω για υην κάρτα του.πορει κάποιος να εκαμνε το ίδιο για μένα.


Ουλλα γίνονται για ένα λόγο.  Μικρά καθημερινά πραματα.  Τζαι τούτο το μπλογκ sketchbook εν δικό μου τζαι για μένα. Εν το σημάδι μου που αφήνω στον κόσμο σαν καλλιτέχνης , designer, προσωπικότητα, άθρωπος...


Άθρωπος χωρίς κλειδί. Άρα έχει πρόστιμο τωρα αυριο ποθ εννα πάω πίσω στην εστία εννε; 

5 comments:

  1. You can feel it toο right?! Τζείνο! ότι έκαμες την σωστή επιλογή! Ότι όσο πιεστικά τζιαι να ένι πορώνεσαι τζαι θέλεις να τα κάμεις ούλλα! Τζιαι ούλλοι οι τούτορς εν πελλοί τζιαι εν να λαλούν τα δικά τους τζ εν θαν καθόλου αντικειμενικό τούτο που σπουδάζεις αλλά αρέσκει σου ένεν;! Σήμερα τεχνικά ήταν η 1η μέρα. Εννοείται έγινα ρεζίλι. Εννοείται εμάθαν με ούλλοι (ετσιλλούσα κατα λάθος το κουμπί του συναγερμού μες το ασανσερ κ εφάρασεν ούλλο το κτίριο) :) εννοείται επερασα τέλεια. I love arty people. Καλή δημιουργική αρχή σνόου με μπόλικη έμπνευση, να τη χαρείς στο έπακρο κάθε στιγμή!

    p.sΕν νομίζω να χρεώνουν που την πρώτη φορά, αν κ εσυνέβηκε.

    ReplyDelete
  2. Εμάς εχρεώναν μας πάντως τζαι σε ιδιωτική τζαι σε δημόσια εστία στη Γαλλία... Έννα δείξει...

    ΑΛΛΑ.....χαίρομαι που σου άρεσε ο χαμός! Μια χαρά έννα σου κάτσει και θα παν όλα σούπερ! Χαίρομαι να μαθαίνω νεούθκια σου κοριτσούδι μου! Φιλιά! :)

    ReplyDelete
  3. γουυυυυχουυυυ ίντα ωραίες εμπειρίες εννεεε;;;
    είμαι σίουρος εννα μάθεις τα κόλπα πολλά σύντομα,
    τζ εν θα σχει τπτ ;)
    γρααφεε μας πιο συυυχναααα xx

    ReplyDelete
  4. ΣΙΟΥΡΑΑΑΑ εν να σε χρεωσουν οι Εγγλέζοι! Αλλα εννε τιποτε. Εσσε τον νου σου να μεν τα ξανά χάσεις.
    Ποτέ έρκουμε ποτζι?

    ReplyDelete
  5. εν με εχρεωσε!!! εν ξερω γιατι! κανονικα το προστιμο εν 20 λιρες. τζαι εκοιταξα τον ετσι πονεμενα τζαι εζητησα συγνωμη τζαι ξερω γω ξερω γω τζαι εκαμε μου την καρτα τζαι λαλω του ποσα ειναι τζαι λαλει μου πιενε στο καλο ταχα. τζαι η πορτα μου εν ανοιχτη στρουφε μου. για ειπες εν θα ερκεσουν. χα καλα να παθεις τωρα θελεις να ερτεις. :) μμα

    ReplyDelete