Sunday 21 April 2013

μα τι ομορφη κυριακη

αρκεψα να πακκεταρω.
φεφκω σε αναμιση εφτομα.
παω πισω στην πατριδα.

η αρφη θελει βοηθεια με τις ετοιμασιες του γαμου. με τουτες ουλλες τες κουβεντες τζαι λεφτα τζαι ξερω γω αποφασισαμε να φτιαξουμε εμεις τες διακοσμησεις. τζαι εν καλλιτερα ετσι. ειπε τζαι η ιδια μπορει τωρα να εχω τον γαμο που θελω λαλει.
λιες ιδεες που εχουμε για τες διακοσμισεις. εκαμε τα ηδη η αρφη μου τζαι εννα αποφασισουμε πια για να γεμωσουμε τα τραπεζια. ποιο εν πιο καλο;









in other news, το μωρο μας το μιτσι, η κορη της μεγαλης αρφης, επιασε ανεμοβλογια.  εν ξερω αν θελετε να δειτε φοτωγραφια. επιασε με τηλεφωνο τζαι λαλει μου η καρκια μου: χιονονιφαδα επιασα ανεμοβλογια.
- μη κακο σου ψισιη μου πονεις;
- ναι και τρωει με και καπιες φορες κλαιω. μα ξερω οτι εν πρεπει να το κνιθω.
τζαι μετα λαλει μου.
- ξερω οτι εισαι στην αγγλια η μαμα μου ειπε μου εν μπορω να ερτω τωρα ομως οταν μεγαλωσω θα ερτω. αι λαβ γιου.

λιωνεις οξα εν λιωνεις; 


αρκεψα το πακκεταρισμα που λαλεις. τζαι ηβρα λλια πραματα του.
ηβρα τζαι μια καρτα. χεχε. εν τζαι εκαμνε μου ρομαντικα πραματα συνηθως μα μια μερα επιαν τον τζαι εγραψε μου τζαι καρτα. τι να την καμω; εννα μου περασει σιγα σιγα. εννα θωρω τα κλαμενα μου ποστ τζαι εννα γελω. οπως η ροαμ που εν τα γενεθλια του ροαμ365 σημερα, εθωρεν τα ποστ της τζαι εθωρε την διαφορα. εν ωραια που περνα ο τζαιρος. αρεσκει μου. τζαι προχωρουμε. 

ομορφη κυριακη.
εννα με φκαλει εξω η θεια μου να με παρει να φαμε τσαινεζικα στην πολη στο μπερμινγχαμ. εχω ορεξη. για να σαστω. να βαφτω. να γινω ομορφη. για μενα. επειδη τουτη η κυριακη εν ομορφη. 



8 comments:

  1. thats the spirit my girl! δωστου χρονο τζιε positive thinking and it will work out. για τα ντεκορ το πρωτο νομιζω εγω, ατε το δευτερο.
    ανεμοβλογια εν εφκαλα ποττε. :/

    ReplyDelete
  2. Το πρώτο αρέσκει μου λλίο παραπάνω που τα άλλα, εγώ θα του έβαλλα και λλίες κορδέλες εκτός που τα φαναράκια. Έκαμα κάτι ανάλογο σε βάφτιση, ήταν πολλά εντυπωσιακό. Αν θέλεις να σου το στείλω να πάρεις ιδέες (οκ ήταν παιδικό αλλά το κόνσεπτ εν το ίδιο) στείλμου ήμεηλ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :o σε ευχαριστώ!!! Snowflakes013@hotmail.com

      Delete
  3. τζιαι γω ψηφιζω το πρωτο.ναι να ερτεις πισω.τζιαι οτι χρειαστεις ειμαστε δαμε(το ημειλ εσσιεις το).ατε καλως να ερτεις τζιαι νασε καλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλω να πάμε για καφέδες τζαι βόλτες στη θάλασσα τζαι να πάμε τζαι explore:) Οκ;

      Delete
    2. ......τζιαι ψαρεμα με τα καλαμια τζιαι μπυρες διπλα που το κυμα........ατε καρτερω.......

      Delete
    3. : o το ψάρεμα εν μες την λίστα με τα πράματα που εννα καμω πριν να πεθάνω! Σε παρακαλώ να πάμε ψάρεμα!!!

      Delete
  4. Το πρώτο για το ντεκόρ!! :)
    Για την ανεμοβλογιά ευτυχώς εν περαστικό. Εγώ έχω ακόμα ένα σημάδι από εκείνα που εν άντεξα να μεν τα πειράξω, οπόταν ώσπου αντέχει εν καλά.
    Για την κάρτα πιάσε ένα κουτί και βάλε μέσα όλα τα πράγματα και φύλαξε το κάπου. Είναι κομμάτι της ζωής σου, δεν θα το πετάξεις αλλά μην τα έχεις κάπου να τα βλέπεις συνέχεια.
    Για τα υπόλοιπα να πω μόνο ότι χαίρομαι που είσαι πιο αισιόδοξη τώρα!

    ReplyDelete