Monday 22 April 2013

εννα σας πελλανω με ποστ σημερα

η νταγκερ σημερα ειπε ενα κολπουι: αναθεωρεις το  highest τζαι το lowest της ημερας. εν καλο κολπουι. βαλλει τα πραματα σε perspective.

το πιο ψηλο σημειο της ημερας μου σημερα, τζαι εκανονισε το για ουλλη την εφτομα μπορει τζαι για ουλλο τον μηνα τζαι τουτον τζαι τον αλλο, ηταν το ξυπνημα μου. σιλια θκιο νοτιφικεητιονς τζαι ουλλοι αγκαλιασαν με, αρεσε μου ρε. πολλα. εν τζαι ειμαι ψωναρα. απλα ηταν ωραια. αρεσε μου πολλα. εχει 3 μηνες που ειμαι με την θεια μου στην ξαδερφη ποτζι ποδα εν τζαι ειδα τζαι πολλα τους φιλους μου τζαι ηταν ωραια που σημερα σχεδον ΟΥΛΛΗ η μερα ηταν με τους 'παρεες μου.'

το πιο χαμηλο ηταν το απογευμα που επιασα ακομα ενα ρητζεκτιον που το Dundee, στην σκωτια. τζαι γενικο εφκαλα 19.2 τζαι τα Α-ΛΕΒΕΛΣ μου ηταν Α*, Α, Β. απλα ηθελαν να καμω ετοιμασια του πορτοφολιου μου τζαμε μαζι τους να πληρωσω λεφτα για να με δεχτουν για general foundation αντι να καμω μονη μου το πορτοφολιο τζαι να γλητωσω μια μπακκιραν. εν πιραζει. να σου πω την αληθκεια εμενα εν τζαι επιραξε με. εν την θεια μου. μολις της το ειπα εφτεξεν τα στον αη φανουρη. χαχαχα. λαλει ατε τελικα εν εφανερωθηκε τζαι ειπα οτι ηταν να καμω τζαι πιττα αν σε επιανε το Dundee. Το Kent επιασε με ολοησια τζαι χωρις φαουντεησιον θεμας τζαι δια μου τζαι 2000 λιρες υποτροφια για τους βαθμους μου. τεσπα εννεν τουτο το θεμα. ηθελα να γελασετε με την θεια μου που πιανει τζαι ξαπολα τους αγιους οποτε της συφερει.

βασικα ηθελα να σας δειξω ενα γραμμα που ανακαλυψα σημερα σαν εφκαλλα τα πραματα που τα ερμαρκα. η θεια μου λαλει εκαμα τοσες νυκοτζιρικες δουλειες τουντο τελευταιο εξαμηνο επειδη απλα ειμαι σπιτι τζαι καθαριζω τζαι προσεχω μωρα, που εν θα θελω να παντρεφτω. για αυτο λαλει να παντρεφτω εναν εκατομμυριουχο (ηβρεν τον θεμας εν ενας μαννο-μιτσης μινισκει στο λιβερπουλ) τζαι λαλει να τον παντρεφτω τουτο για να μεν χρειαστει ποττε να ξανακαθαρισω γιατι εννα μου εχει κοπελα. εν τουτο το μενταλιτη λαλω της που οδηγησε την κυπρο σου στην καταστροφη.

τεσπα αλλη κουβεντα η θεια μου. να σου πω ακομα ενα τζαι κανει για την θεια μου που γελω μαζι της αλα καπιες φορες παραχεζει το. που εγηνικαν τουτα ουλλα τζαι με την κριση τζαι επεσα τζαι εγω μισοδοτζη με τες σπουδες μου τζαι οτι "η τεχνη εν εχει μελλον" εκατσε με πας την καρεκλα επειδη ηθελε να μιλησουμε σοβαρα. αγχωθηκα λαλω κατι επαθε η μαμα μου.
λαλει μου. να σου πω κατι. σκεφτηκα οτι εν καλα να παντρεφτεις τωρα, να μεν παεις να σπουδασεις, να παντρεφτεις καποιον που να εχει τζαι το φισιατικο του τζαι τες δουλειες του τζαι απλα να δουλεψεις να μεν σπουδασεις να γλητωσει τζαι ο παπας σου εξοδα να σε σπουδασει. ΕΠΗΡΑ ΤΖΑΙ ΑΨΑ!
ΘΕΙΑ!
εσηκωστηκα που την καρεκλα.
εφια.
εν μου εξαναειπε τιποτε. σιρνει μου μεσα μεσα σποντες μα ξερει οτι εν πιανουν πανω μου.

ααααα
τεσπα!
ηβρα ενα γραμμα με ημερομινια Τριτη 21 Ιουνιου 1983.
τζαι ηταν οι ιδιοι χαρακτηρες με τα γραμματα της μαμας μου. τζαι λαλω καμε χαζι!
εκατσα τζαι εδκεβασα το τζαι εμπιχτηκα του κλαματου!
εγραψε η μαμα μου γραμμα της θειας μου (της αρφης της δαμεσα στην αγγλια) το 83 που ηταν αμερικη, εμινισκαν με τον παπα μου τζαμε για 10 χρονια, εσπουδαζε ο παπας μου τζαι επιε τζαι η μαμα μου τζαι μπλα μπλα.
σοου εννα σου το γραψω αν θελεις να το δκεβασεις. ενα ταξιδι πισω 30 χρονια τωρα. τα γενεθλια της αρφης μου σχεδον :) 

2 comments:

  1. Εν καλά που σου λαλεί η θεια σου!

    Ντάξει ντάξει σιωπώ!! :Ρ

    ReplyDelete
  2. Α μάλιστα, έτω πως το είβρες :Ρ

    ReplyDelete