Friday 26 April 2013

Οι γενετζες τις οικογενειας μου

εμεις οι μιτσιοι, τα ξαδερφκια, καμνουμεν τες χαζη τες γενετζες μες την οικογενεια. συγκεκριμενα, οι τρεις αδερφες. η μαμα μου, η θεια μου, τζαι η θεια μου.


να σου πω πρωτα για την θεια μου την Θ. τουτη στην αγγλια.
που ημουν μιτσια, νομιζω 9 χρονο αλωπος, ηρτα αγγλια για διακοπες μονη μου εκαμα 6 εφτομαες. επιαν με η θεια μου τζαι την κασιν,  επιαμε Λονδινο να παμε στο Λαντον-αη. που λαλεις, εστεκετουν η κασιν στη σειρα να πιαει εισητηρια τζαι εγω τζαι η θεια εστεκουμασταν ακριβως κατω που τον τροχο τζαι εθωρουσαμε γυρω. θυμουμε εφορουν ενα τρικαρτο παντελονουι, μια κοντομανικι φανελλουα τζαι εκρατουν μια τσεντουα που αγαπουσα πολλα με ενα σσιηλουι πανω. οπως εστεκoυμουν, εγω εσκεφτουμουν το kinder egg που ειχα μες την τσαντα, η θεια μου αππαρεντλη εσκεφτετουν οτι εμεγαλωσα τζαι εγινικα κοπελλα, εψηλωσα μπλα μπλα τζαι εκαμαρωνε με λαλει. ε οπως με καμαρωνε εγω εφκαλα το αφκουι μου τζαμε, εξιτιλια το, εφα το τζαι μετα εκαμα τζαι το παιχνιδουι. γυριζω αχαπαρη πας την θεια μου, θωρω την ναν φυρμενη του γελιου τζαι να σταβρωνει τα ποθκια της σφιχτα σφιχτα τζαι να φωναζει μεσα που το γελιο, "εννα κατουρησω! εννα κατουρησω!"

γρυλλωνω τα μαθκια μου τζαι λαλω: "θεια οι! σταματα να γελας!"

ΤΤΟΥ ΛΕΗΤ! οπως ειχε σταβρωμενα τα ποθκια της η θεια, θωρω γυρω της ειχε μια λαντουα. εκατεβηκαν τα πισσια που την ζαμπουα της, ευτιχως δηλαδη τουλαχιστο εφορε φουστα τζαι εν επερπαταν μες το λονδινο με κατουρημενο παντελονι..

εκαμε λαντα. ΑΛΗΘΚΕΙΑ σου λαλω! εκαμε λαντα! μα ξερεις ποσο κοσμο ειχε τζινη την ημερα; μπορει τζαι να μας ειδαν 300-500 ζεφκαρκα μαθκιων τζιντην ημερα. επειδη εφκαλα το αφκουι μισιη μου!


μετα, ερκεται η αλλη η θεια. τουτη εν η θεια η Μ. εν τζαι γιατρος μα καπιες φορες καμνει κατι πελλαρες απορω. σοου ηταν η θεια η Μ τζαι οδηγαν στους περιβοητους, σπαστικους και πιττακωμενους δρομους της λαρνακας. οπως οδηγα, σειρνει ενα ΑΨΟΥΥΥΥ!! κλιει τα μαθκια της, ξαπολα το τιμονη, κατουρα πανω της που την δυναμη του αψου, και οχι μονο, παει τζαι δια τζαι πας σε ενα αυτοκινητο.
πιανει την τηλεφωνο η μαμα μου, κορη μου τι επαθες, ειπε της η θεια, λαλω της μαμα τη επαθε η θεια, εττουμπαρε λαλει μου. παμε σπιτι της να την δουμε. θεια εισαι καλα; τι επαθες; ετο λαλει μου επια να αψουριστω τζαι εκλεισα τα μαθκια μου ρε χιονονιφαδα επιαν μας η ηλικια τζαι οι μονο εδωκα πας το αυτοκινητο εκατουρησα τζαι πανω μου θεμας.


τελευταια και καλυτερη. η μαμα μου. ειμασταν μες το αυτοκινητο παλε μες την ευλοημενη λαρνακα. της μαμας μου αρεσκει της να πιραματιζετε με καθε ειδους βοτανα, οτι καινουρια ιατρικη μεθοδος υπαρχει δοκιμαζουμεν την, οτι καινουρια υγιηνη διατροφη υπαρχει να την καμουμε για να ζησουμε πιο πολλα χρονια τζαι πιο καλα. ε τζιντην ημερα τι ηθελες ρε μανα να δοκιμασεις τζιντο ροφιμα. οπως ειμασταν μες την πολη, στην κινηση, γυριζει με ενα πονεμενο υφος τζαι λαλει μου: |χιονονιφαδα!"
"ναι μαμα τι επαθες; "
"εννα σιεσω πανω μου"
"οι ετσι πελλαρες τι λαλεις τωρα;"
"εν αντεχω λαλω σου!"
EMEINA TA
"χιονονιφαδα εν μπορω να οδηγησω να παμε πισω σπιτι, εν θα προλαβω! λαλω σου εννα τα καμω πανω μου!"
"αμαναμου θεε μου, τι θελεις να καμω; τι να καμουμε; εχει κανενα καταστημα δαμε να κατεβουμε να παεις τουαλετα;"

οπως ειπα ετσι φκεννει πας το πεζοδρομιο με το αυτοκινητο, ποξω που ενα σπιτι! ΟΜΑΓΚΑΝΤ!!! πετασσετε εξω που το αυτοκινητο τζαι χτυπα την πορτα!
θκιαορκας σου
κατεβαινω παω τζαι εγω.

"γεια σας συγνωμη που ενοχλω απλα εν νιωθω πολλα καλα εν ενταξει να χρησιμοποιησω την τουαλετα σας;"

ευτυχως ηταν καλοι αθρωποι τζαι αφηκαν την τζαι στο τελος που εφκηκε που την τουαλετα εδωκαν μας τζαι χυμο τζαι εφκηκαμε τζαι συμπεθεροι ή παλιοι γειτονες κατι ετσι.


αυτα με τις γενετζες προς το παρον.
επομενη φορα.
οι αντρες.

6 comments:

  1. ου λολ ρε! εκαμες με τζιε γελασα!

    ReplyDelete
  2. Αμάν!! Εγέλουν 5 λεπτά! Μα σοβαρά;;; Να ανησυχούμε δηλαδή για αυτού του είδους ανάγκες σου όταν φτάσεις στην ηλικία τους; :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ξερω το αρκεψα τζαι αγχωνουμε ηδη. εχω μια ιστορια που ημουν μιτσια μπορει να σας το πω τζαι τζινο για να γελασετε

      Delete
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......μα κυριε ελεησον ρε αγαπη...ολα τα "μυρωδατα ατυχηματα" πανω σας!!!οπως λαλει τζιαι η μπλου εγλεπε που εννα μεγαλωσεις...

    ReplyDelete
  4. Dld esi tora en prepei na laleis:

    I originate from this family, alla I urinate from this family :P

    ReplyDelete
  5. Κόρι φιρμός το σόη του με τες ανθρώπινες ανάγκες τους! :Ρ

    ReplyDelete