Sunday 14 April 2013

Email pou mena se sena (2)


Ipe oti efie I himia metaxi mas je oti vlepi me pio polla San arfi tou je fili tou je oti theli na minoume fili je oti en ithele na ine adikos mazi mu je na men ine ilikrinis. Eniotha oti allaxe I shesi mas oti imastan diaforetikoi pio halari je pio anetoi, alla nomiza oti apla itan I sinithia. Oi oti ehathike I himia. Pos mporis na stamatisis na agapas kapion? Patas koumpi? Ethos je an potte en agapises really je itan enthousiasmos I Oreos tropos na pernas tin ora sou. En xero..
 Sinehia lali mu signomi je niotho San to thima je antrepoume piou na to po?! Oti efie I himia. Antrepoume. Epidi eniotha confident. Ime ok en ime halia. En eho hrono na spataliso stin katathlipsi. Niotho oti ehasa 1 hrono! Ehathikan 365 meres pou ti zoi mu adies, pou en mporo na tes fero piso. Je en thelo na haso alli mera! En mporo na haso alli mera.. Je en xero an thelo na imaste fili. En xero pos na to hiristo. Esi vlepis pio kathara? Exiga mou.. Pe mu Stratigiki..
 Je ekourastika na ime to thima. Na ime panta jini pou enna tin afikoun anti jini pou enna afini. Na ime krima. Oulli tora mes tin parea enna me lipounte. Je jinos o arhontas je tharalleos epidi itan ilikrinis. En mporo na po kaka logia gia jinon. Eperasame polla orea je mpori na ine pou tous kaliterous filous. Apla en katalaveno.. Sinehia zita mu signomi je oti en dame oti o hronos enna mu apodixi oti en filos mu je oti en tha me afiki je lalo tou kamnis to epidi niothis enohos. Je ipe mu en to kamno gia mena. En ekatalava je polla ma en thelo na rotiso alla. Giati je pos je en imastan tipote je bla bla. Waste of time.. En thelo na haso allo hrono. thelo na pao mprosta. pos na to hiristo? lali mu na milsoume avrio. Je ehtes je simera.  ipa tou thelo hrono. Ehtes mou esire tin pompa meta pou ton epiesa na mu pi je pou ti mia mera stin alli imaste filoi? en mpori na perimeni tipote pou mena en eho kati na doko je en mporo. Ipa tou to. An eho kati allo na doko, na men perimeni. mpori meta na thelo na prospathiso se touti tin filia whatever alla tora en mporo. En xero. Ime kala. Pianoun me fasis parapona alla en xero ti niotho. Nomizo en niotho tipote. En xero.. 

4 comments:

  1. Εγω ενα πραμα ξερω.. Το να εισαστε φιλοι μετα που τουτο εν εσιει τσιανς να δουλεψει.

    sry :/

    ReplyDelete
  2. Εμ, όταν είσαι με κάποιο για ένα χρονικό διάστημα και γενικά είσαστε καλά είναι λογικό να σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος και να θέλεις το καλό του. Αυτά αισθήματα δε φεύγουν από τη μια μέρα στην άλλη έστω και αν η σχέση έκανε τον κύκλο της.

    Τώρα για το φίλοι... δεν μου έτυχε ποτέ εμένα γιατί δε θέλω να περιπλέκω τη ζωή μου. Φίλοι μου που τα κατάφεραν, χρειάστηκε να περάσει κάποιος χρόνος να ξεθυμάνουν οι καταστάσεις και τα αισθήματα λίγο και μετά.

    Ό,τι γίνεται είναι για καλό στην τελική, ήταν και τούτο μια εμπειρία.;)

    xxx

    ReplyDelete
  3. Αφου επερνουσετε καλα, τοτε εν εχασες 1 χρόνο. Αντιθέτως. Εκέρδισες εμπειρίες. Μεν νοιωθεις αβολα στην παρέα. Κανένας εν θα σε λυπάται….μπορει να σε συμπονει τζαι να σε νοιάζεται, αλλα γιατι να σε λυπάται. Οκ εχωρισες με πρωτοβουλια του αλλου….εν νοιωθεις καλα…αλλα γιατι να σε λυπουνται. Τουτα ουλλα εν εμπειρίες της ζωής.

    Διατηρώ φιλικές σχέσεις με ένα πρώην αλλα για να το καταφέρουμε επρεπε να περάσει ένα διαστημα χωρις καθόλου επαφή για να τον δω ξανα που την αρχή ως φίλο. Τέικ γιορ τάιμ και αν και εφοσον το θελεις και εσυ μπορειτε να εχετε μια φιλικη σχέση.

    ReplyDelete
  4. 1. I think you shouldn't regret anything. You gained experience, love and knowledge, and best of all (think of it) you gained us.
    2. You always have this fear that people will ‘pity’ you and look down upon you. En fovia, en provlima p kouvalas mazi s! Cause that’s not true and even if it slightly is, its probably sympathy and not pity. Get over yourself
    3. Je oso gia to friend thing… I really really hope it does work out.. and you know that.

    ReplyDelete